Elektriker Båstad

Nordisk El & Drift AB – elektriker Båstad

Din expertpartner för Elektrisk drift Elinstallation Elservice

Välkommen till Nordisk El & Drift AB, när ni behöver en elektriker i Båstad. Vår lösningsorienterade approach och fokus på kostnadseffektiva lösningar gör oss till det självklara valet för dina elektriska behov. Här kan du få hjälp med allt från elinstallation till solcellsbatteri.

Vi ljusar upp din vardag med säker och hållbar elförsörjning!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

VILKA vi är

Vi på Nordisk El & Drift AB är stolta över att vara din pålitliga partner för alla typer av elinstallationer och drifttjänster. Med över 20 års erfarenhet, varav majoriteten av åren inom tung industri, har vi utvecklat oss till specialister inom industriell och kommersiell elförsörjning.

Elektriker Båstad

Vad vi gör

Vi utför allt från lågspännings- till högspänningsinstallationer och erbjuder en omfattande rad av tjänster inom elservice, underhåll och kraftindustri. Dessutom tar vi oss an konsultuppdrag inom tunnel-, kraft- och industrietableringar.

Elektriker Båstad

TJÄNSTER inom el

Med vår breda erfarenhet och expertis kan vi hantera projekt inom elinstallation, nyproduktion och laddboxar med mera. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda lösningar för solcellsbatteriinstallationer.

Nordisk El & Drift AB

LJUNGVÄGEN 4, 269 62 Grevie
070-860 03 15
Elektriker Båstad